Fakta om marguritten

Margurit smykker er en af de mest udbredte varianter i Danmark. Det er helt forståeligt og der er mange gode grunde til dette. Først og fremmet er margueritten den danske nationalblomst og kendt fra den populære margueritruten.

Om det er derfor Dronning Margrethe ofte bærer margurit smykker er svært at sige, men det gør dem i hvert fald ikke mindre populære og udbredte. Dronningen er et forbillede for rigtig mange kvinder, så hun virker utvivlsomt som en inspiration for mange.

Margueritten er kendt for at have en gul knop og hvide blade. Det giver den en meget stilfuldt og yndefuldt udtryk der appellerer til nærmest alle kvinder. Blomsten er altså i sig selv smart og naturlig. Samtidig mener mange at smykker med marguritten i designet, får en dybere historie og nationalfølelse frem. Det tæller ligeledes på plussiden for dens popularitet.

De mange fortolkninger

Der er mange smykkeproducenter på markedet og derfor findes der rigtig mange fortolkninger af, hvordan designet skal se ud. Den klassiske variant er allerede beskrevet, men du har ligeledes mulighed for at finde margurit smykker i sorte, grålige og sølv nuancer. Det giver den et helt andet, men flot udtryk.

Daisy smykker er en af de udbredte varianter på markedet og det gør fx. danke Georg Jensen meget ud af. Du kan se deres Daisy varianter ved at besøge Georgjensen.com her.

 

Korte fakta om marguerit blomsten

Sidst i vores faktuelle artikel, vil vi se nærmere på de helt korte fakta, der kan gøre dig klogere på hele Danmarks blomst.

- Den har typisk hvide blade og en gul knop.

- Det er Danmarks nationalblomst med Dronningen som bærer og frontfigur.

- Marguritruten er opkaldt netop efter blomsten og bilruten går igennem hele Danmark

- Marguerittens udseende/design bliver implementeret i alt fra ringe, til øreringe, halskæder og andre smykketyper.

- Margueritsmykker har været forbudte fordi de havde for stor en mængde blyindhold (2011).

Hvis du er interesseret i at læse om de mange margurit smykker på markedet og hvordan du kan finde dem til lave priser, kan du gøre det på forsiden af margurit-smykker.dk.